https://academica-vum.com

Академика лого Academica logo

бистро

Академика home Academica the bistro

Бистро „Академика“

Бистро „Академика“ е новооткрито заведение в центъра на град Варна – любимата на всички ни морска столица! То съчетава разнообразни услуги и уютна атмосфера, което го превръща в притегателно място за кулинарни ценители, любители и ентусиасти! Ние очароваме своите клиенти с отлично отношение, както и с поетата нелека отговорност да предоставяме ястия от първокласни продукти на местни производители. Разчитаме на къса верига на доставка, което е основополагащо за неустоимия вкус и високото качество на нашите ястия!Капацитетът на бистро „Академика“ е 55 вътрешни и 20 външни места. Тук имате възможност както да хапнете набързо в обедната почивка, така и да организирате своя празник или специален ден в компания на близки и приятели. 

Академика the bistro
столове

Разнообразни услуги и уютна атмосфера

Първокласни продукти на местни производители

Неустоим вкус и високото качество

Създадено с много любов, старание и иновативност

Ние предлагаме разнообразно обедно меню на достъпни цени, а ла карт меню, създадено с много любов, старание и иновативност, кетъринг услуги, подходящи за всеки личен или корпоративен празник, авторски десерти и торти, които могат да бъдат открити ежедневно сред нашите предложения, но могат да бъдат и специално създадени за Вас, при предварителна поръчка. Не сме забравили да помислим и за любителите на виното. Тях ще зарадваме със специална селекция от български вина, с вкус, аромат и великолепно остатъчно усещане за хармония между всички сетива.

бистро
проектът

Социална ангажираност

Има и още нещо, което ни прави уникални – нашата социална ангажираност и грижа за хората в неравностойно положение. В нашата структура функционира първият във Варна (втори в България) Център за защитена заетост „Кредо“, който предоставя достъпно и защитено работно място за 15 лица с множество трайни увреждания и по този начин значително подобрява качеството им на живот и способността им да участват активно в обществото.

готвачи
конкурс

Бистро „Академика“ е Вашият правилен избор! Доверете се на професионализма, иновативността, мотивацията и любовта, с които нашият професионален екип не само разполага, но и не се страхува да сподели с  Вас!